Thursday, November 11, 2010

Vad ska man ha en ipad till om man inte pendlar?

Har nu, efter New York-resan, tillgång till en ipad och försöker att tänka ut var den fylla sin funktion bäst. Om jag pendlade med tåg skulle jag absolut använda den till att se på filmer, spela alla roliga spel och läsa böcker och tidningar, men nu pendlar jag med bil...


5 comments:

charlotta wasteson said...

Kanske dags att överväga om du inte kan ta dig fram på ett mer miljövänligt sätt? ;-)

PS. Jag har en fråga ang Testmoz. Jag lyckas inte se alla svaren på Reports. Det står att 15 pers svarat men jag hittar bara svaren på fyra personer och jag ser inte hur jag skulle kunna bläddra ... När jag tar export as CVS ser jag fler namn, men jag kan inte utröna några resultat ... Hur gör man? (Superdum fråga antagligen, men eftersom jag frågar en Superpedagog så kanske du har överseende med det?)

Linn said...

Ih, mitt dåliga samvete, men jag kör ändå en miljöbil, och bor långt från kollektivtrafik och cykelbana..
Nej, jag har samma problem själv med statistiken på testen i testmoz, skriver till killen som gjort det och frågar får se om han svarar

Linn said...

Jo, han svarade snabbt och var trevlig!
Han tror att förklaringen är att bara de som helt fullföljt testet kommer med i statistiken. De som påbörjat testet men inte gjort klart det kommer inte med. Kan det stämma?

charlotta wasteson said...

Det står att jag fått 15 svar, men bara 4 som jag kan se. Jag gjorde hela ditt naturkunskap 1-test. Kan du till exempel se mina svar (jag tror jag kallade mig cwaste eller något i den stilen)?

Linn said...

Dumt nog så råkade jag tappa bort mitt lösenord till testet i Naturkunskap A så där kan jag inte se någon statistik. På testet i Naturkunskap B kan jag inte se ditt namn. Jag minns att jag svarade på ditt test men inte på alla frågorna eftersom jag inte hade någon aning om svaren på vissa.